Telefon ve bilgisayar arasında veri taşımanın en pratik yolu

Belge, fotoğraf ve videolarınızı tüm akıllı cihazlarınız arasında taşımak artık çok kolay. SanDisk firmasının bir tarafı USB Type-C, diğer tarafı USB 3.1 teknolojisini destekleyen Dual Drive adlı USB belleği adeta bu işin sihirbazı.

MELİH BAYRAM DEDE

Akıllı telefon ve bilgisayar arasında veri taşımak için bugüne kadar kablolu bağlantıyı tercih ediyorduk. Son dönemde piyasaya çıkan çift taraflı girişe sahip olan taşınabilir bellekler, veri taşımayı hiç olmadığı kadar pratik hale getirdi.

Bu yazıda bilgisayar, akıllı telefon veya tablet bilgisayarlarınız arasında sorunsuz veri aktarımı yapmanızı sağlayan SanDisk firmasının Dual Drive adlı USB belleğine göz atacağız.

Android ve iOS için farklı versiyonları mevcut


SanDisk’in firmasının Ultra serisinden vitrine çıkan Dual Drive’ın benim incelediğim modeli Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş versiyonuydu.

Doğal olarak ürününün bir tarafı USB Type-C, diğer tarafı ise USB 3.1 teknolojisini destekliyordu. Bu ürünün iPhone ve iPad için Apple iOS işletim sistemini destekleyen versiyonu da mevcut.

Yorumlar