Akıllı telefon keyfinizi katlayacak aksesuarlar

Akıllı telefonlar hayatımızın merkezinde yer alan vazgeçilmez bir iletişim aracı. Bu vazgeçemediğimiz araçtan en iyi şekilde yararlanmak içinse kullandığımız aksesuarlar büyük önem kazanıyor.

Taşınabilir batarya, kablosuz kulaklık, MicroSD kart ve akıllı saat gibi aksesuarlar, akıllı telefon deneyimimizi daha ileri noktalara taşıyacak unsurlar.

Bu yazıda size MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim akıllı telefon keyfinizi katlayacak aksesuarlar öneriyorum.

TRUST URBAN Primo 12.500 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı, Motorola Verve Loop Spor Kulaklık, SAMSUNG EVO Plus 128GB Hafıza Kartı ve APPLE Watch Nike+ Akıllı Saat öneriyorum.

Taşınabilir şarj cihazı satın almayı planlıyorsanız, Trust Urban’ın 12.500 mAH kapasiteli bu taşınabilir şarj cihazı sizin için hayat kurtarıcı olacaktır.

Motorola’nın Verve Loop model bluetooth kulaklığı, müzik dinlerken ya da telefon görüşmelerinizi yapmak için kullanabileceğiniz bu şık ürün.

Samsung’un Evo Plus serisi hafıza kartları, 32 GB’tan 256 GB’a kadar farklı kapasitelerde depolama alanı sunuyor.

Apple’ın spor ekipmanları üreticisi Nike şirketiyle işbirliği yaparak ürettiği Apple Watch Nike+ model akıllı saat, aktif bir yaşantıya sahip olan aynı zamanda spor yaparak formda kalmayı tercih edenler için iyi bir seçenek. Gelin şimdi akıllı telefon keyfinizi katlayacak aksesuarları yakından inceleyelim.

Yazımı buraya tıklayarak MediaTrend’de okuyabilirsiniz!

Yorumlar