Sosyal medya hesaplarınızı yönetmek için kullanabileceğiniz araçlar

İster kişisel ister kurumsal olarak sosyal medyadan yararlanıyor olalım, çok sayıda hesabı yönetmek ayrı bir hüner istiyor. Bunun içinse bizim yükümüzü azaltan sosyal medya yönetim araçları var. Bu yazıda sosyal medya hesaplarımızı yönetmek için kullanabileceğimiz araçlara göz atıyoruz.

Bugün her ne iş yapıyor olursak olalım, sosyal medya bizim için vazgeçilmez bir iletişim aracı. Yaptığımız işi geliştirmek, tanıtımını yapmak ya da sosyal medyadaki ilgiyi satışa çevirmek bizim elimizde. Diğer yandan kişisel olarak da sosyal medya, asla yok sayamayacağımız bir mecra. Sosyal medyayı kullanarak iletişim kurmamak bugün düşünülemez bile.

Vazgeçilmez bir iletişim platformu geline geldi


Sosyal medya bu kadar vazgeçilmez olunca, pek çok farklı sosyal medya hesabını yönetmek de ayrı bir uğraş haline geliyor. Neyse ki, sosyal medya hesaplarımızı yönetmek için geliştirilmiş pek çok araç var. Bu yazıda ben de sizlere, sosyal medya hesaplarınızı yönetmek için kullanabileceğiniz araçlardan söz edeceğim. Bahsedeceğim araçlar, benim bizzat kullandığım ve deneyimlediğim araçlar.

Sosyal medya hesaplarınızda en iyi zamanda paylaşım


Buffer, Crowdfire ve Hootsuite temel olarak üye olduğunuz, sosyal medya ağlarının hesap bilgilerini girdiğiniz ve paylaşımlarınızı sizin adınıza en iyi zamanlarda yapan, bazıları size paylaşmak için ilgi çekici içerikler öneren, sosyal medyadaki paylaşımlarınızın istatistiklerini görmenizi sağlayan araçlar.

Yorumlar