Akıllı baskül ile formunuzu koruyun

Formda kalmak için öncelikle kilonuzu sürekli kontrol altında tutmanız gerekir. Bunun yolu ise baskül kullanmak. Her sabah kilonuzu öğrenerek güne başlamak sizi formda kalmak için motive edecektir. Kilonuzun beklentinizin üstünde olduğunu görerek güne başlamak o gün size daha az kalori almanız gerektiği şeklinde uyarı kabul edilebilir. Bu sayede kilonuzun kontrolü sizin elinizde olur.

Sağlık verileriniz akıllı baskülle cepte


Daha gelişmiş basküller kullanarak, sadece kilonuzu değil vücut analizinizi de öğrenebilirsiniz. Bu amaçla MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan MEDISANA marka bluetooth bağlantılı vücut analizi yapan akıllı baskülü satın alarak kullanabilirsiniz.


Kilonu anında diyetisyeninle paylaş


Akıllı baskül bluetooth bağlantısı sayesinde kilo durumunuzu anında cep telefonunuza aktarıyor ve düzenli olarak raporlanmasını sağlıyor. Grafiksel olarak gün gün kilo durumunuzu takip etmek, dönemsel ve mevsimsel olarak formunuzu korumanız için size veri sağlar. Akıllı baskülün size sağlayacağı kilo durumu ve vücut analizini dilerseniz diyetisyeninizle de kolayca paylaşabilirsiniz.

Yazımın tamamını buraya tıklayarak MediaTrend’de okuyabilirsiniz!

Yorumlar