Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

Çoğu zaman televizyonlarımızın ses sistemi bizim için yeterli olmayabilir. Daha güçlü ve daha kaliteli ses verebilecek teknolojilere ihtiyaç duyarız.

‘Soundbar’ adı verilen ses sistemleri, televizyonumuzla birlikle kullanıldığında, sinema kalitesine yakın ses teknolojisi evimize gelir.

Bu yazıda size MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ seçenekleri öneriyorum.

Dolby Atmos yüksek çözünürlüklü ses


MediaMarkt internet mağazasında ilk gözüme çarpan ?soundbar’, MERIDIAN Audio teknolojisi ile Dolby Atmos yüksek çözünürlüklü ses teknolojisini buluşturan ve 550W ses çıkış gücüne sahip olan LG şirketinin SK10Y 5.1.2 model ‘soundbar’ı.

Evinizdeki ses deneyimini iyileştirmek için kullanabileceğiniz bir başka seçenek ise, JBL firmasının BAR31BLKEP BAR 3.1 4K Ultra HD Soundbar ve Wireless Subwoofer.

5.1 kanal gerçek ‘surround’


SONY’nin HT-RT4 model 5.1 kanal ve 600W ses çıkış gücüne sahip olan bu ürünü de önerilerim arasına giren iyi seçeneklerden.

5.1 kanal gerçek ‘surround’ ses veren bu ürün, arka hoparlörler, harici ‘subwoofer’ ve 3 kanallı ‘soundbar’la bir araya gelerek gerçekçi sinematik ‘surround’ ses deneyimi sağlıyor.

‘Bluetooth’ bağlantı destekli ‘soundbar’


MediaMarkt internet mağazasından sizi için seçtiğin son ürün, SAMSUNG’un HW-N550/TK model 3.1 kanal ve 340W ses çıkış gücüne sahip ‘bluetooth’ bağlantı destekli ‘soundbar’ı.

Ürün 3.1 hoparlör içeriyor. Ek olarak, ayrıca satışa sunulan arka hoparlör seti ilave edilebiliyor. Ürün, televizyonunuzla kablosuz olarak ‘bluetooth’ üzerinden kolayca bağlantı kuruyor.

Yazımın tamamını buraya tıklayarak MediaTrend’de okuyabilirsiniz!

Yorumlar