Çaysız olmaz diyenlere 5 farklı çay makinesi önerisi

Her alanda olduğu gibi artık çay yapmak için de teknoloji emrimize amade. Ev, yazlık ya da ofislerde pratik şekilde çay yapabilmek için bize kolaylık sağlayan çay makineleri bu sıralar oldukça popüler. Çünkü acil durumlarda sallama çay her ne kadar imdadımıza yetişse de demleme çayın yerini hiçbir şey tutmuyor.

Demleme çay ikram etmek, o kişiye verdiğiniz değeri ifade etmenin de bir başka şekli çünkü. Bu yazıda çay makinesi satın almayı düşünenlere, MediaMarkt internet mağazasından 5 farklı seçenek öneriyorum.

Korkmaz firmasının paslanmaz çelik tasarıma sahip Mia modeli, çay makineleri kategorisinde en popüler ürünlerden biri. Suyu sürekli sıcak tutma konumuna geçebilme özelliğine sahip olan bu ürün, otomatik koruma modu sayesinde su kalmadığında enerjiyi otomatik olarak keserek güvenliğinizi sağlıyor.

Size hem ev hem de ofisinizde demleme çay keyfi yaşatacak bir başka seçenek ise Tefal tarafından üretilen Tea Expert model çay makinesi. İçindeki suyu sürekli sıcak tutma özelliği sayesinde, canınız çay çektiğinde her zaman taze çay içebilme avantajı yaşayacaksınız.

Her daim taze çay içmek isteyenlere Arzum firması, ‘Herdaim Taptaze’ adınını verdiği modelle yardımcı oluyor. 1.8 litre su haznesi ve 0,8 litre cam demliği bulunan ürün, herdaim sıcak çayınızı hazır tutuyor.

KING tarafından üretilen çay makinesi de karar verirken dikkate almanız gereken seçeneklerden. 1.8 litre su haznesi, 1,2 litre cam demliğe sahip olan bu ürün 1800 Watt güç tüketiyor.

Çaydan vazgeçemeyenlere önereceğim son ürün ise Fakir’in Shaye Cam Çay Makinesi. 2.3 litre su haznesi, 0.7 litre cam demliği bulunan ürün, hızlı kaynatma ve suyu daima sıcak tutma özelliğine sahip.

Yazımın tamamını buraya tıklayarak MediaTrend’de okuyabilirsiniz!

Yorumlar