Oyun tutkunları için olmazsa olmaz aksesuarlar

Oyunlarda en iyi performansı yakalamak kullandığımız aksesuarla doğrudan bağlantılı. Bu yazıda oyun tutkunlarına daha iyi deneyim elde etmek ve dolayısıyla daha fazla keyif almak için aksesuarlar tavsiye ediyorum. Sizin için MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim ürünler şöyle:

Oyuncu kulaklığı olarak Sennheiser’in GSP 300 model ürünü ideal. Havacılık sektöründe kullanılan teknolojiler ilham alınarak geliştirilen, köpüklü kulak yastıkları sayesinde iyi bir ses yalıtımını sunan ürün, yayıncı kalitesinde gürültü engelleyici mikrofonla arka plan gürültülerini önleyerek oyunlardan daha fazla keyif almanıza yardımcı oluyor.

Hiç kuşkusuz oyuncular için en önemli aksesuardandan biri de ‘mouse’dur. Çünkü ‘mouse’, oyunda performansı birinci derecede etkileyen aksesuarlardan biridir. Bu açıdan ‘mouse’ tercihi çok önemlidir. SteelSeries firmasının Sensei 310 model ‘mouse’u, TrueMove3 algılayıcı teknolojisi sayesinde, ultra düşük gecikme süresine sahip ve oyunda daha iyi sonuçlar almanız için size yardımcı oluyor.

Oyunda hakimiyet sağlamak için ‘mouse’ kadar, iyi bir ‘mouse pad’ de önemli. Bu kategoride ise tavsiyem, Razer firmasının Vespula Mouse adlı ürünü. Geniş tabanlı bir tasarıma sahip olan Razer Vespula, oyun oynarken hassas hareketler yapmanıza, dolayısıyla daha başarılı sonuçlar elde etmenize imkân sağlıyor. Ürün, konforunuz için, yumuşak jel ile doldurulmuş özel bilek desteğiyle birlikte geliyor.

Klavye, bir oyuncu için en önemli araçlardan biri. Son yıllarda ışıklandırılmış ve performans olarak da çok iyi sonuçlar veren klavyeler pazarda yer almaya başladı. Bu alanda Kingston’ın HyperX Alloy FPS Blue model oyuncu klavyesini tavsiye edebilirim.

Yazımın tamamını buraya tıklayarak MediaTrend’de okuyabilirsiniz!

Yorumlar