Bu bahar size eşlik edecek taşınabilir hoparlör seçenekleri

Taşınabilir hoparlörler özellikle tatilde, piknikte ve kampta müzik kalitesinden ödün vermeyenler tarafından tercih ediliyor. Bu ürünlere ilgi gösteren bir başka grup ise, müzik keyfini okulda ya da öğrenci etkinliklerinde sürdürmek isteyen gençler.

‘Bluetooth’ teknolojisiyle akıllı telefonlarla iletişim kuran kablosuz hoparlörlerin bazı modelleri ise ışıklandırma özellikleriyle müziği daha eğlenceli hale getirebiliyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim yeni taşınabilir hoparlör seçenekleri öneriyorum.

Müzik keyfinizi her ortamda sürdürmeniz için MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim ilk taşınabilir hoparlör, JBL’in Pulse3 modeli. Yüksek performanslı müzik çıkışı veren bu ürün, 360 derece ses ve ışık verebilmesiyle rakiplerinden öne çıkıyor.

Seçtiğim ikinci taşınabilir hoparlör ise SONY firmasının SRS.XB31 model ürünü. Üç boyutlu ses deneyimi sunan bu ürün, renkli ışıklarla özellikle parti gibi eğlencelerde adeta bir festival ortamı elde edilmesini sağlıyor.

Size önereceğim üçüncü taşınabilir hoparlör ise Ultimate Ears firmasının Roll 2 modeli. Küçük boyutuna rağmen güçlü ses veren ve kolaylıkla her yere taşıyabileceğiniz bu ürün, 360 derece ses veriyor ve sevdiğiniz şarkıları her yerde daha güçlü şekilde dinlemenizi mümkün kılıyor.

Müzik kalitesinden ödün vermeyenler için son önerim ise PHILIPS firmasının BT6900P/00 model kablosuz hoparlörü. Darbelere dayanıklı olarak tasarlanan ürün, 1 metre derinlikte 30 dakikaya kadar sorunsuz kullanılabiliyor.

Yazımın tamamını buraya tıklayarak MediaTrend’de okuyabilirsiniz!

Yorumlar