Çocuklarınızın güvenliği için WIKY S akıllı çocuk saati

Son yıllarda çocukların güvenliği için en çok tercih edilen ürünlerin başında akıllı çocuk saati geliyor. Bu sayede çocuğunuzun güvenliği için endişe yaşamaktan ve merak içinde kalmaktan kurtulabiliyorsunuz. Piyasada farklı marka ve modellerde akıllı çocuk saatleri var. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan ve aileler tarafından çok tercih edilen Wiky S akıllı çocuk saatine yakından bakıyoruz.

‘Çocuğum nerede?’ endişesine son


Wiky S akıllı çocuk saati sayesinde ailelerin “Çocuğum nerede?” endişesi sona eriyor. Saateki “Çocuğum nerede?” özelliği sayesinde çocuğunuzun bulunduğu konumu anlık olarak takip etme şansına sahip oluyorsunuz. Çocuğunuzun nerede olduğunu anlık olarak öğrenmek için akıllı telefonunuza ‘WikyS’ mobil uygulamasını yüklemeniz gerekiyor.

‘WinkyS’ uygulamasını telefonuza yükleyin


‘WikyS’ mobil uygulaması, Apple Store ya da Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulama ile akıllı telefonunuzu çocuğunuzun akıllı saatiyle eşleştirmeniz gerekiyor. Eşleştirme tamamlandıktan sonra uygulama içerisindeki haritadan çocuğunuzun nerede olduğunu dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.

Çocuğunuzu ‘Elektronik Çit’ ile takip edin


Wiky S akıllı çocuk saati, çocuğunuzun belirlediğiniz sınırların dışına çıkmaması için ‘Elektronik Çit’ özelliği içeriyor. WikyS mobil uygulaması üzerinden önce güvenli bölge oluşturmanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra çocuğunuz o bölge dışına çıktığında telefonunuza gelecek bildirimle uyarılacaksınız ve çocuğunuzun nerede olduğunu gözlemleyebileceksiniz. Akıllı çocuk saatinin ‘Ayakizi’ özelliği de gün içerisinde çocuğunuzun gittiği yerleri kontrol etmenize imkân sağlıyor.


Yorumlar