Spor yaparken size eşlik edecek kulaklık önerileri

Düzenli spor yaparak formda kalmak isteyenler için en temel ihtiyaçlardan biri iyi bir kulaklık. Bluetooth teknolojisi kullanan sporcu kulaklıkları eşleştirdiğimiz akıllı telefonlarla iyi bir ikili oluşturuyor.

Spor yapanlar genellikle kolayca düşmeyecek tasarıma sahip olan boyun bağı ya da kulak kancası bulunan ürünleri tercih ediyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğin kablosuz kulak içi kulaklık modelleri öneriyorum.

Spor yaparken size arkadaşlık edecek ilk kulaklık önerim, JBL’in Endurance Sprint modeli. Sizi rahatsız edecek kablo karmaşası olmadan kullanabileceğiniz bu ürün popüler kablosuz iletişim teknolojisi Bluetooth’u  destekliyor. Boyun askısı bulunan ürünü spor kıyafetinizin uygun bir yerine iliştirerek kullanabilirsiniz.

İkinci önerim ise SENNHEISER’ın CX Sport model ürünü. Sennheiser CX Sport model kablosuz kulak içi kulaklık, spor yaparken hareket özgürlüğü sağlıyor. Boyun askılı bir model olan bu ürün Sennheiser imzasını taşıdığı için ses kalitesi açısından da dikkate değer bir seçenek.

TRUST firmasının URBAN SENFUS model mikrofonlu kulak içi kulaklığı sizin için üçüncü önerim olacak. Farklı spor dallarını yaparken güvenle kullanabileceğiniz ürün, yağmur yağarken bile güvenli kullanım sağlayan, her türlü hava şartlarına karşı dayanıklı IPX5 standardında su geçirmezliğe sahip.

Tavsiye edeceğim son kulaklık ise MOTOROLA firmasının Stream Sport modeli. Yukarıda bahsettiğim boyun askılı modellerin aksine tamamen kablosuz olan bu ürün, özel kutusuyla birlikte geliyor. Yaklaşık 2 saat süren tek şarjla 6 saate kadar kullanım süresi sunan bu çift kulaklıklar, özel kılıfına konulduğunda şarj oluyor.


Yorumlar