Taşınabilir şarj cihazı ile enerjiniz hiç bitmesin

Akıllı telefonumuzun şarjının bitmesi sevdiklerimizle iletişimimizin kesilmesi demek. Bu nedenle tedbirli olmakta yarar var. Taşınabilir şarj cihazları, sevdiklerimizle iletişimimizi sürdürmemizi sağlayan hayat kurtarıcı bir aksesuar.

Ayrıca bir iletişim mecrası olarak sosyal medyadan vazgeçemediğimiz de düşünüldüğünde, şarjımızın bitmesinin bizim için adeta bir kâbus olduğu açık. Bu noktadan hareketle, MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim taşınabilir şarj cihazları öneriyorum.

TTEC 5.000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı


TTEC’in 5.000mAh kapasiteli taşınabilir şarj cihazı, akıllı telefonunuzu yaklaşık olarak iki kez şarj etmenizi sağlayarak, gün boyu sizin için yeterli olabilir. 2 adet USB çıkışı bulunan ürünle 2 cihazı aynı anda şarj etmek mümkün.

SBS 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı


Daha yüksek kapasiteli bir taşınabilir şarj cihazına ihtiyaç duyuyorsanız, SBS’in 10000 mAh kapasiteli ürününe göz atabilirsiniz. Akıllı telefon, tablet bilgisayar ve diğer cihazlarınızı şarj etmek için kullanabileceğiniz bu ürün, üzerinde bulunan 4 LED ışığı sayesinde ne kadar enerjisi kaldığını görmenizi sağlıyor.

ROMOSS 15.000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı


Özellikle aileler için daha yüksek kapasiteli taşınabilir şarj cihazı kullanışlı olabilir. Örneğin pikniğe ya da tatile gidildiğinde ROMOSS’un 15.000 mAh kapasiteli bu taşınabilir şarj cihazı tüm aileye yeterli olabilir. ROMOSS’un bu ürünü 9 saat içinde tamamen şarj olabiliyor ve sizinle yola çıkmaya hazır hale geliyor.

SONY 5000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı


Size son önereceğim ürün ise SONY’nin 5000 mAh kapasiteli taşınabilir şarj cihazı. 4 LED’li enerji durum göstergesi olan bu ürün, akım koruması ve kısa devre koruması gibi güvenlik özelliklerine sahip. Bir adet girişi bulunan ve 5V 1.5A güç sağlayan ürün bireysel kullanımlar için ideal bir seçenek.

Yazımın tamamını buraya tıklayarak MediaTrend’de okuyabilirsiniz!

Yorumlar