Cep telefonunuz için fotoğraf düzenleme uygulamaları

MELİH BAYRAM DEDE

Akıllı telefonlar bugün büyük oranda fotoğraf çekmek ve sosyal medyada paylaşmak için kullanılıyor. Sosyal medyada paylaşım öncesi, fotoğrafları düzenlemek ise artık rutin alışkanlık haline gelmiş durumda. Bu yazıda akıllı telefonunuzda fotoğraf düzenlemek için kullanabileceğiniz mobil uygulamalar öneriyorum.



Adobe Photoshop Express


Fotoğraf düzenleme uygulamalarının tabiri caizse kralı Adobe şirketinin Photoshop yazılımıdır. Şirketin bu ürününün akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz versiyonu ise Adobe Photoshop Express adını taşıyor.



Snapseed


Fotoğraf düzenlemek için kullanabileceğiniz bir başka araç ise Google tarafından geliştirilen Snapseed. Profesyonel seviyede fotoğraf düzenlemesi yapabileceğiniz bu uygulama içerisinde 29 araç ve filtre sizi bekliyor.



VSCO


Mobil fotoğrafçıların gözde uygulamalarından olan VSCO, içerisinde fotoğraf düzenlemek için gelişmiş ayarlar içeriyor. Fotoğraflarınızı, paylaşım öncesi profesyonele yakın seviyede düzenleyebileceğiniz VSCO, içerisinde bir topluluk da barındırıyor.



Rookie Cam


Mobil fotoğrafçılıkla ilgilenenlere önereceğim son mobil uygulama ise gelişmiş filtrelere sahip olan Rookie Cam. Fotoğraflarda renk düzeltme, filtreler uygulama, farklı ışık tonları uygulama, kolajlar yapma, metinler ekleme gibi pek çok fonksiyon Rookie Cam içerisinde kullanılabiliyor.


Yorumlar