Yabancı dil öğreten mobil uygulamalar

Boş zamanlarınızda her gün beş dakikanızı ayırarak yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz. Bu amaçla akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz çok sayıda uygulama mevcut. Bu yazıda yabancı dil öğrenmenize yardımcı olacak uygulamalar öneriyorum.

Duolingo: Yabancı dilinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz en popüler uygulama Doulingo. Ücretsiz olarak akıllı telefonunuza indirebileceğiniz bu uygulama size İngilizce, Almanca, Rusça ve Fransızca öğrenmek için destek oluyor.

Memrise: Dil öğrenmek için faydalanabileceğiniz bir başka mobil uygulama ise Memrise. Size yeni kelimelerin yanı sıra deyimler de öğretmeye odaklanan uygulama, Duolingo’ya göre daha komplike bir yapı sunuyor.

busuu: Üst seviyede dil eğitimi almak isteyenler içinse Busuu uygulaması faydalı olabilir. Farklı seviyelerde profesyonel dil kurslarını içerisinde barındıran Busuu, konuşma, anlama ve yazma pratiği yapmak için oldukça kullanışlı bir arayüz sunuyor.

Rosetta Stone: Önereceğin son dil eğitimi uygulaması ise Rosetta Stone. Busuu gibi profesyonel düzeyde eğitim almak isteyenler için hizmet sunuyor. Bu uygulamada temel seviyede yabancı dil pratiği ücretsiz olarak yapılabiliyor.

Yorumlar