Akıllı telefonlar iletişim kurmak, sosyal medyaya girmek ve fotoğraf çekmek kadar, oyun için de kullandığımız cihazlar. Boş zamanlarımızı değerlendirmek, sıkıcı işlerden biraz olsun uzaklaşmak, nefes almak için mobil oyunlar bire bir. Eğer Android işletim sistemli bir akıllı telefon kullanıyorsanız bu hafta size Google Play uygulama mağazasından seçtiğim dört farklı ücretsiz oyun öneriyorum.

Çapraz Bulmaca: Mobil cihazlarda en çok tercih edilen oyunların başında bulmacalar geliyor. Yeni bir çapraz bulmaca deneyimi yaşatan bu oyun size sayısız bulmaca ile kendinizi sınama fırsatı veriyor.

Fun Race 3D: Zorlu parkurları hızla geçmek ve bunu yaparken de engellere takılmamak gereken bu oyun, zorlu ama bir o kadar da eğlenceli. Hızlı davranmanızı gerektiren Fun Race 3D adlı bu oyun, farklı seviyelerde kendinizi test etme imkanı veren dereceler sunuyor.

Otobüs Simülatör Ultimate: Araç kullanmak ilginizi çekiyor ve otomobil yarışları artık sizin için rutinleştiyse, bu kez otobüs kullanarak yeni bir deneyime kapı aralayabilirsiniz. Otobüs Simülatör Ultimate adlı bu oyunda Türkiye dahil Avrupa ülkeleri haritası bulunuyor.

aquapark.io: Bu oyun ise su parklarındaki eğlenceli oyun deneyiminizi akıllı telefonlarınıza taşıyor. Su parkında keyif alarak kaymak ve bu sırada diğer yarışmacılarla rekabet içine girmek oldukça eğlenceli.


Yorumlar