Evde ‘waffle’ yapmanın pratik yolu

MELİH BAYRAM DEDE

Farklı lezzetler denemeyi sevenler için ‘waffle’ muhteşem tatlardan biridir. Peki evinizde ‘waffle’ yapmayı hiç denediniz mi? Cevabınız ‘hayır’sa, bunun pratik yolları olduğundan söz etmeliyim. MediaMarkt internet mağazasından satın alabileceğiniz bir ‘waffle’ makinesi, mutfağınızda keyifli anlar yaşamanızı sağlayabilir. Dilerseniz sözü uzatmadan, ‘waffle’ makinesi önerilerime geçelim.

WMF Lono Waffle Makinesi


WMF şirketi tarafından üretilen Lono model waffle makinesi, lezzetli tatlar elde etmeniz için  mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri olmaya aday. 900 Watt güç tüketimine sahip olan, parlak metal dış yüzeyi, el yakmayan kulpları ve yapışmayan, aynı zamanda kolay temizlenen iç yüzeyiyle WMF Lono Waffle Makinesi, profesyonel mutfak standartlarında ‘waffle’lar hazırlamanıza yardımcı olacak.

KORKMAZ Mia Waffle Makinesi


​Önereceğim ikinci ürün ise Korkmaz firmasının Mia model ‘waffle’ makinesi. Mavi renkte ve ergonomik olarak tasarlanmış olan bu şık ürün, zevkinize uygun ‘waffle’lar hazırlamanız için iyi bir seçenek. Granit görünümlü PTFE kaplamalı iç yüzeye sahip olan bu ürün, ısıyı eşit dağıtan ve kolay temizlenebilen yapısıyla öne çıkıyor. El yakmayan özel tasarımlı kulpları bulunan Korkmaz Mia Waffle Makinesi, 850 Watt güç tüketimine sahip.

ARNICA Tostika Waffle ve Tost Makinesi


‘Waffle’ sevenler için son önerim ise Arnica firması tarafından üretilmiş olan Tostika 4000 model ‘waffle’ ve tost makinesi. Mutfağınıza uyum sağlayacak şık tasarıma sahip olan bu ürün, hem ‘waffle’ hem de tost yapmak için kullanılabildiği için daha işlevsel. Ürünle aynı anda 4 adet ‘waffle’ ya da 4 adet tost pişirilebiliyor. 1200 Watt güç tüketimine sahip olan bu ürün, kulvarındaki güçlü seçeneklerden biri.


Yorumlar