Akıllı telefonunuzu tamamlayacak aksesuar önerileri

Satın aldığınız akıllı telefondan daha iyi yararlanmak için size aksesuar seçenekleri yardımcı olacaktır. Adeta telefonunuzu tamamlayacak bu aksesuarların başında kablosuz kulaklık, taşınabilir şarj cihazı, akıllı saat ve bellek kartı gelir.

MELİH BAYRAM DEDE

Akıllı telefon satın aldıktan sonra, onu daha verimli kullanabilecek aksesuarlara ihtiyaç duyarız. Bu aksesuarların başında akıllı telefonda müzik dinlerken ya da film izlerken daha kaliteli ses alabileceğimiz, iyi bir kulaklık gelir. Gün boyu dışarıda hele hele tatildeysek, şarjımızın bitmemesi ve iletişimimizin kopmaması için de yanımızda yüksek kapasiteli taşınabilir bir şarj cihazı (powerbank) bulunması gerekir.

Daha verimli bir cep deneyimi için

Telefonumuzla iletişim halinde olarak aktivitelerimizi takip edecek bir akıllı saat de vazgeçilmez aksesuarlardandır. Son olarak akıllı telefonumuzun hafıza kapasitesini artıracak hızlı bir bellek kartıyla akıllı telefon aksesuarlarımız neredeyse tamamlanır. Bunlara ilave olarak dilerseniz araç içi akıllı telefon tutucu da verimli bir çözüm olacaktır. Bu yazıda Mediamarkt internet mağazasından seçtiğim akıllı telefonunuzdan daha iyi verim almanıza destek olacak aksesuarlar öneriyorum.

JBL Tune 600BTNC (ANC) Kulaküstü Kulaklık: Akıllı telefonunuzdan daha iyi ses elde edebilmek ve seyahatlerinizde kablosuz kulaklık konforu yaşamanız için JBL firmasının Tune 600BTNC (ANC) model kulaklığı sizin için ideal bir çözüm olabilir.

CELLULARLINE Manta 12000mAh Taşınabilir Şarj Cihazı: CELLULARLINE tarafından üretilen Manta model 12000mAh kapasiteli bu taşınabilir şarj cihazı gün içinde yaklaşık 4 kez telefonunuzu şarj etmenizi sağlayacaktır.

SAMSUNG Galaxy Watch Active Akıllı Saat: Samsung Health uygulamasıyla entegre çalışan bu akıllı saat, sağlıkla ilgili verilerinizi doğru ve kolay takip edebilmeniz için size yardımcı olacaktır.

SANDISK 64GB Micro SD Extreme Bellek Kartı: SANDISK tarafından üretilen 64GB kapasiteli bu bellek kartı, Android işletim sistemli akıllı telefonların kapasite artışı için kullanılabiliyor.

Yorumlar