Aracınızda kablosuz şarj kolaylığı

Bu hafta otomobil sahipleri için çok fonksiyonlu bir aksesuar inceliyorum. SBS firması tarafından üretilen bu aksesuar araç içi telefon tutucu ve kablosuz şarj cihazı olarak sürücülere kolaylık sağlıyor, araçlarını park ettikleri yeri kolayca bulmalarına da yardımcı oluyor.

MELİH BAYRAM DEDE

Otomobil sahipleri için akıllı telefonlarının göz önünde olması ve bu esnada da trafik kurallarını ihlâl etmemek önemlidir. Bu amaçla sürüş sırasında araçta telefonu sabit tutacak aksesuarlar tercih ediliyor.

Bu pratik aksesuar, telefonunuzu aracınızın gösterge panosunun yanına havalandırma ızgaralarına sabitleyebileceğiniz şekilde üretilmiş.

Kablolarla uğraşmanıza gerek yok

Telefonunuz sürüş sırasında devamlı görüş açınızda olacağı için gerektiğinde varmak istediğiniz noktaya ulaşmak için sokak haritaları ve navigasyon desteğinden gözünüzü yoldan ayırmadan yararlanabilirsiniz.

Seyahate çıkarken telefonunuzu sabitlediğinizde kablosuz olarak şarj ediyor olması ürününün en büyük avantajlarından. Bu sayede telefonunuzu şarj etmek için kablo takıp çıkarmakla uğraşmaktan kurtuluyorsunuz.

Aracınızın yerini hemen bulun

SBS firmasının bu ürününün önemli avantajlarından biri de park yeri bulucu fonksiyonu. Şirketin Go Tracker adlı uygulamasını akıllı telefonuza yüklediğinizde aracınızı park ettiğinizi yeri unutma sorununu bitecek. Uygulamayla bir yere park ederken aracınızın yerini harita üzerine sabitliyorsunuz.

Yorumlar