Kablosuz şarj destekleyen taşınabilir bataryalar

MELİH BAYRAM DEDE

Akıllı telefonlar başta olmak üzere mobil cihazlarımızı şarj etmek için taşınabilir bataryalar kullanıyoruz. Son dönemde kablosuz şarj destekleyen taşınabilir bataryalar büyük ilgi görmeye başladı. Çünkü akıllı telefonumuzu kablo karmaşası yaşamadan şarj etmek büyük konfor. Bu hafta kablosuz şarj kolaylığı sağlayan taşınabilir batarya seçeneklerine göz atıyoruz.

CELLULARLINE Manta Wireless 8000 mAh


MediaMarkt internet mağazasında dikkatimi ilk çeken ürün, CELLULARLINE firmasının Manta Wireless 8000 mAh model taşınabilir kablosuz şarj cihazı oluyor. Hem kablolu hem de kablosuz olarak cihazlarınızı şarj etme avantajı sunan bu üründe, USB desteği de mevcut. Cihazla birlikte bir adet elastiki bant veriliyor. Dilerseniz bu bantla telefonunuzu taşınabilir bataryaya sabitleyebilirsiniz.

SBS Wireless Powerbank 7000 mAh


Akıllı telefonunuzu kablosuz olarak şarj etmek için kullanabileceğiniz bir başka seçenek ise SBS firmasının 7000 mAh kapasiteli ürünü olabilir. Kablosuz şarjı destekleyen tüm akıllı telefonlarla uyumlu olarak geliştirilen bu ürün, kablosuz şarjın yanında USB ve Type-C bağlantıları yoluyla da kullanılabiliyor.

DEXIM Wireless Powerbank 8000 mAh


MediaMarkt internet mağazasından sizin için seçtiğim son taşınabilir kablosuz şarj cihazı ise, Dexim firmasının imzasını taşıyor. 8000 mAh kapasiteli bu ürün, gün içinde bataryası azaldığında akıllı telefonunuzu iki kez tam şarj edebilir. Ürün, kablosuz şarjın yanı sıra tüm cihazlarınızı USB kablo ile de şarj etmeniz için imkân veriyor.

Yorumlar