En iyi ücretsiz antivirüs yazılımları

Güvenlik yazılımı bulunmayan bilgisayar kullanmak büyük risk almak demektir. Bilgisayarınıza mutlaka bir antivirüs çözümü yüklemenizi öneririm. Gelin şimdi en iyi ücretsiz antivirüs yazılımlarına yakından bakalım.

MELİH BAYRAM DEDE

Bilgisayarınızı güvenle kullanabilmeniz için mutlaka bir antivirüs yazılımı yüklemeniz gerekir. Antivirüs yazılımları sizi internetten gelebilecek riskler ile bilgisayarınıza bağlanabilecek taşınabilir disk veya flash belleklerle taşınabilecek kötü amaçlı yazılımlara karşı koruyacaktır. Bu yazıda Windows işletim sistemli bilgisayarınız için temel seviyede koruma sağlayan en iyi ücretsiz antivirüs yazılımları öneriyorum.

Avast Free Antivirus: En çok tercih edilen ücretsiz antivirüs yazılımlarının başında Avast geliyor. Gelişmiş tehdit koruması, ev ağı güvenliği özelliği ve parola yönetimi bulunan Avast Free Antivirüs, internette sörf yaparken gerçek zamanlı koruma sağlıyor ve olası risklere karşı bilgisayarınızı koruyor.

AVG AntiVirus Free: Kötü amaçlı yazılımlara, virüslere, casus yazılımlara ve fidye yazılımlara karşı koruma sağlayan AVG Antivirüs, bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bir başka seçenek. Yazılım, güvenli olmayan bağlantılar ile indirmeleri kontrol etme ve zararlı e-posta eklerini engelleme özelliği sunuyor.

Avira Free Antivirus: Casus yazılımları, reklâm yazılımlarını, şantaj yazılımlarını ve benzerlerini engelleyen Avira Antivirüs, bilgisayarınız için gerçek zamanlı koruma sağlıyor. SAvira Antivirüs, e-posta eklerini ve USB gibi çıkarılabilir diskleri güvenlik taramasından geçiriyor.

Yazımın tamamını buraya tıklayarak MediaTrend’de okuyabilirsiniz!

Yorumlar