En popüler bilgisayar aksesuarları

Kişisel bilgisayarımızdan alacağımız verim ve konforu artırmak bizim elimizde. Bu konuda aksesuar ürünleri bize yardımcı oluyor. Gelin şimdi bilgisayarımızı tamamlayacak teknolojik oyuncaklara birlikte bakalım.

MELİH BAYRAM DEDE

Bilgisayarımız için ihtiyaç duyduğumuz aksesuarlar, teknolojik alışveriş listemizin ilk sıralarında yer alıyor. Çünkü bilgisayarımızın performası ve ondan alacağımız verim bize daha konforlu bir ortam sağlıyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim en popüler bilgisayar aksesuarlarına göz atıyoruz.

LEXAR NS100 2.5” 256GB SATA SSD: Bilgisayar aksesuarları kategorisinde en popüler ürünlerin başında LEXAR tarafından üretilen 256GB veri depolama kapasiteli SSD geliyor.

SEAGATE Back Up Plus 2,5″ 5TB: MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan SEAGATE’in Back Up Plus serisi diskleri verilerinizi yedeklemek için kullanabileceğiniz ideal seçenekler arasında.

KINGSTON DataTraveler50 128GB: Bilgisayar aksesuarları kategorisinde öne çıkan KINGSTON firmasının DataTraveler50 model taşınabilir diskleri farklı depolama kapasiteleriyle satışa sunuluyor.

LOGITECH H110 Mikrofonlu Kulaklık: 3.5 mm mikrofon ve ses bağlantı girişiyle bilgisayara kabloyla bağlanan bu kulaklık, videolu görüşmelerinizde, müzik dinlerken ya da oyun oynarken sizin için yeterli olacaktır.

TUNÇMATİK Akım Koruyucu Priz: TUNÇMATİK firmasının bu ürünü şebekeden aşırı akım geldiğinde otomatik olarak enerjiyi keserek hassas elektronik cihazların zarar görmesini engelliyor.

Yorumlar