Teknolojik otomobil aksesuarları

Aracınızda geçirdiğiniz anları keyifli hale getirecek aksesuarlarla tanışmaya hazır mısınız? Konforunuzu artıracak dijital oyuncaklara gelin yakından bakalım

MELİH BAYRAM DEDE

Otomobilinizde teknolojinin gücünden yararlanarak daha fazla konfor yaşamak sizin elinizde. Bunun da yolu, otomobiller için geliştirilmiş dijital oyuncaklardan geçiyor. Bu yazıda otomobilinizde teknolojiden üst seviyede yararlanabilmeniz için MediaMarkt internet mağazasından sizin için seçtiğim aksesuarlara yer veriyorum. Gelin şimdi otomobilinizde size fayda sağlayacak teknolojik aksesuarlara birlikte göz atalım.

KENWOOD DNX5380M Navigasyon Radyo Araç Eğlence Sistemi: Navigasyon, radyo ve araç eğlence sistemini bir arada sunan KENWOOD firmasının DNX5380M model ürünü, otomobiliniz için iyi bir teknolojik donanım olarak karşımıza çıkıyor. 6,1 inç dokunmatik LED ekran ile farklı video formatlarını oynatabilen bu ürün oldukça işlevsel.

NAVITECH MBT-7500 Oto Multimedya Oynatıcı: Otomobilinizde kullanabileceğiniz bir başka medya oynatıcı ise NAVITECH firmasının MBT-7500 model ürünü. 7 inç mat dokunmatik ekranlı bu üründe RDS (Radyo Veri Sistemi) destekli 30 kanal FM radyo mevcut. Ürün, USB ve SD karttan video ve ses dosyalarını oynatabiliyor.

NEFU PLABO WiFi 2” Araç Kamerası: Nefu markasının Plabo model bu araç kamera sistemi, bu amaçla tercih edebileceğiniz başarılı bir ürün. Ön cama takılabilen ana kamera ve arka cama takabileceğiniz ikinci kamerayla birlikte gelen ürün, akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz özel bir uygulamayla yönetiliyor.

PIONEER GM-A4704 4 Kanal Oto Amfi 520W: Aracınızda keyifli zaman geçirmenin püf noktalarından biri de iyi bir ses sistemine sahip olmaktır. PIONEER firmasının 520 Watt ses çıkış gücüne sahip ve amfisi, aracınızda kaliteli müzik dinlemenin adeta anahtarı olabilir.

SBS 10W Telefon Tutucu+Wireless Taşınabilir Şarj Cihazı: SBS firması tarafından üretilen bu aksesuar araç içi telefon tutucu ve kablosuz şarj cihazı olarak sürücülere kolaylık sağlıyor, araçlarını park ettikleri yeri kolayca bulmalarına da yardımcı oluyor. Uygulama SBS Go Tracker mobil uygulamasıyla yönetiliyor.

GOLDMASTER CF-343 FM Gönderici (Transmitter): Size otomobiliniz için önereceğim son ürün ise GOLDMASTER firmasının CF-343 model FM vericisi. Otomobilinizin çakmak girişi olarak bilinen yuvasına takılarak kullanılan bu tür ürünler, farklı bir kaynaktan seslerin otomobilinizin müzik sisteminde dinlenebilmesini sağlıyor.

Yorumlar