Anker Soundcore Life Q10 Bluetooth Kulaklık incelemesi

Anker firmasının Soundcore Life Q10 model Kablosuz Bluetooth kulaklığı inceleme fırsatı buldum. Bluetooth 5.0 teknolojisini destekleyen bu kulaklık, tek şarjla 60 saate varan çalma süresi vaad ediyor. 5 dakikalık şarjla da 5 saatlik dinleme fırsatı sunuyor. Yüksek kalitede ses verebilen bu üründe Bass sesleri artıran özel bir teknoloji de mevcut.

MELİH BAYRAM DEDE

40 mm. dinamik sürücülere sahip olan Life Q10 Bluetooth Kulaklık, kulak üstü kullanım için tasarlanmış bir ürün. Anker Soundcore Life Q10 model Kablosuz Bluetooth kulaklık, Yüksek Çözünürlüklü Ses (Hi-Res Audio) sertifikalı olarak sınıflandırılmış. 40 KHz’e kadar ses sunan ürün kategorik olarak, sıradan kulaklıklardan farklı olarak CD kalitesinde ses elde etmeyi sağlayacak kalitede.

Ürünün üzerinde şarj için USB Type-C bağlantısı ve kablolu kullanım için 3,5 mm. AUX girişi mevcut. AUX kablosu, kulaklığınızın şarjı bittiğinde ya da kulaklığı bilgisayarınızla birlikte kullanmak için çok yararlı olacak. Life Q10 Bluetooth kulaklığın sağ tarafında açma-kapama için bir düğme, ses azaltma-yükseltme düğmesi ve ekstra Bass ses elde etmek ayrı bir düğme yer alıyor.

Videoyu aşağıdan birlikte izleyelim:



Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın! http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Yorumlar