En popüler sporcu kulaklığı önerileri

Aktiviteleriniz sırasında hem müzik dinleyebileceğiniz hem de akıllı telefonunuza gelen çağrıları cevaplayabileceğiniz, en hareketli sporları yaparken bile size eşlik edecek sporcu kulaklığı modellerine gelin yakından bakalım

MELİH BAYRAM DEDE

JBL Endurance Dive: Sporcular için ideal seçeneklerden biri olan bu ürün, dahili bir müzikçalar içeriyor. 1GB kapasiteli bu müzikçalar, özellikle yüzme sporu yapanlara telefona ihtiyaç duymadan aktiviteleri sırasında müzik dinleme imkânı sunuyor. Tek şarjla 8 saat müzik dinleme imkânı sunan ürün, kulak kancaları sayesinde en hareketli sporlarda bile düşme riski olmadan kullanılabiliyor.

JAYBIRD X4: Logitech’in sahibi olduğu Jaybird firmasının X4 model kablosuz sporcu kulaklığı, IPX7 seviyesinde su geçirmez olarak tasarlanmış ve tek şarjla 8 saat kullanım ömrü vadediyor. Premium ses vadeden ve akıllı telefon uygulaması üzerinden özelleştirilebilir Ekolayzer desteği sunan ürün bu yönüyle müzikte kalitesinde de oldukça iddialı.

Sennheiser CX SPORT: Sennheiser’ın CX Sport model kablosuz kulak içi kulaklığı, spor yaparken hareket özgürlüğü sağlıyor. Sennheiser CX Sport’u 4 farklı boya sahip, ergonomik kulak kancaları ve 3 farklı boya sahip kulak adaptörleri ile kendinize göre özelleştirebilirsiniz. 1.5 saatlik tek şarjla 6 saate kadar kullanım ömrü sunan ürün, 10 dakikalık şarj ile 1 saatlik batarya ömrü sunan hızlı şarj teknolojisini de destekliyor.

PHILIPS ActionFit: Spor yapanlar için son önerim PHILIPS’in ActionFit model kablolu kulaklığı. Kabloları dayanıklılığı artırmak için kevlar malzemeden tasarlanan ürün, IPX4 seviyesinde suya dirençli. 13,6 mm sürücülerle ses kalitesinin iyileştirilmesi hedeflenen ürün, kullanıcı güvenliği için dış sesleri engellemeyecek şekilde tasarlanmış.

Yazımın tamamını buraya tıklayarak MediaTrend’de okuyabilirsiniz!

Yorumlar