Hypergear Flex Xtreme kablosuz kulaklık incelemesi

Hypergear’ın Türkiye’de vitrine çıkan Flex Xtreme model kablosuz kulaklığını inceleme fırsatı buldum. Hypergear Flex Xtreme, kulak içi kullanım için tasarlanmış bir kulaklık. Hedef kitlesi ise günlük kullanımda ya da spor yaparken kendisini rahat hissetmek isteyenler olarak tanımlanabilir.

Bir Amerikan markası olan Hypergear’ın ürünleri Türkiye’de BİLKOM tarafından dağıtılıyor. Hypergear, ekonomik fiyatlı bir ürün yelpazesi sunuyor ve bu nedenle büyük ilgi görüyor.

Öncelikle ürünün kutusunun hemen sağ tarafında açma bölümü bulunuyor. Bu bölüm mıknatıslı olarak tasarlanmış. Açtığımız zaman karşımıza sol tarafta bir fotoğraf çıkıyor. Sağ tarafta ise hemen kulaklığı görüyoruz.

Burada da çeşitli simgelerle Hypergear Flex Xtreme bluetooth kulaklığın farklı aktivitelerde kullanılacağı ifade edilmiş. Bunlardan birincisi dağcılık, futbol ve koşu bandında kullanım ya da dış alanlarda koşarken rahatlıkla kullanılabileceği vurgulanmak istenmiş.

Hypergear Flex Xtreme kablosuz kulaklık inceleme videosunu aşağıdan birlikte izleyelim.



Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın! http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom
Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Yorumlar