Alarmlı radyo ve akıllı telefonun mükemmel uyumu

Klasik alarm ve saatli radyoların günümüze uyarlanmış hali olan Anker’in Wakey adlı ürünü, yatağınızın baş ucuna gönül rahatlığıyla koyabileceğiniz bir ürün. Kablosuz hoparlör ve kablosuz şarj cihazı özellikleri de bulunan ürün, akıllı telefonunuza yükleyebileceğiniz mobil uygulamasıyla da yönetilebiliyor ve ekstra olarak FM radyo ile kolayca uykuya dalmanızı sağlayan ambiyans sesleri içeriyor.

MELİH BAYRAM DEDE

Anker Wakey temel olarak kendisinde saat, alarm, radyo, kablosuz şarj cihazı, kablolu şarj cihazı, kablosuz (Bluetooth 5.0) hoparlör, FM radyo ve uykuya dalmanızı kolaylaştıran ambiyans seslerini fonksiyonlarını bünyesinde topluyor.

Soundcore uygulamasını yükleyerek başlayın


Wakey adlı bu sihirli ürünü verimli kullanabilmek için öncelikle akıllı telefonunuza Anker’in Soundcore adlı mobil uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Uygulama hem Android hem de iOS cihazlar için kullanılabiliyor. Uygulama üzerinden alarm, ambiyans sesleri gibi ayarlarları yapabiliyorsunuz. Ayrıca FM radyo özelliği de uygulamadan yönetiliyor.

Toplam 10 Watt ses çıkış gücü


Üründe 2X5 Watt toplamda 10 Watt ses çıkış gücü veren 1.75 inç tam aralık hoparlörler bulunuyor. Bu hoparlörler akıllı telefonunuzdaki müzikleri kablosuz olarak dinlemek, FM radyo istasyonları arasında gezintiye çıkmak veya uykuya dalmak için ambiyans seslerinden destek almak için gayet yeterli seviyede.

Yazımın tamamını buraya tıklayarak MediaTrend’de okuyabilirsiniz!

Yorumlar