Oyunseverler için kablosuz fare konforu

MELİH BAYRAM DEDE

Oyunseverler için en önemli aksesuarların başında gelen farelerin seçimi çok önemli. Çünkü kullandığınız farenin teknik yetenekleri, oyundaki başarınızı etkileyen faktörlerden biri. Bu nedenle üretici firmaların sadece oyuncular için tasarlanmış fareleri var.

‘Batarya bitti’ sorunu tarih olacak


Aksesuar üretiminde önemli firmalardan biri olarak Logitech de G502 Lightspeed modeliyle oyuncuların performansına olumlu katkı sağlıyor. Kablosuz olarak kullanılabilen Logitech G502 Lightspeed USB oyun faresi, kablosuz şarj desteğiyle de bataryanızın bitmesine hazırlıksız yakalanmaktan sizi kurtarıyor.

PowerPlay kablosuz şarj seçeneği


Logitech G PowerPlay kablosuz şarj sistemi, oyun oynarken bile farenizi şarj ettiği için hiçbir zaman batarya tükenir endişesi yaşamıyorsunuz. Bu özellikten yararlanmanız için tek yapmanız gereken, PowerPlay kablosuz şarj çözümünü ayrıca satın almak ve USB kabloyla bilgisayarınıza bağlamak.

5 dakika şarjla 2,5 saat oynayın


Ürünü USB 2.0 kablo kullanarak 5 dakika şarj ettiğinizde 2,5 saat oyun oynayabilme fırsatı elde ediyorsunuz. Batarya ömrü varsayılan ışıklandırma kullanıldığında 48 saat, ışıklandırmasız ise 60 saate kadar dayanabiliyor.

Yorumlar