Acer Nitro 5 ile oyunlarda yüksek performans



MELİH BAYRAM DEDE

Acer Nitro 5 oyun bilgisayarını inceleme fırsatı buldum. Öncelikle Acer’ın Nitro 5 serisinin farklı teknik kapasitelerde çok sayıda seçenek içeren bir ürün grubu olduğunu hatırlatmam gerek.

İyi bir oyun performansı arayan oyuncular için geliştirilen Acer Nitro 5 serisi oyun bilgisayarları güçlü işlemci ve ekran kartı seçenekleriyle adeta bir oyun canavarı.

Nitro 5 serisinin, bütçenize göre farklı işlemci, ekran kartı, disk seçenekleri hatta Windows 10 ya da FreeDos gibi işletim seçenekleri de bulunan geniş bir ürün yelpazesi var.

Serinin genel özelliklerine baktığımızda siyah ve kırmızı renklerin hâkim olduğunu görüyoruz. Ürünün tasarımdaki özen ve ince işçilik özellikle dikkat çekiyor.

Karbon fiber lazer dokumalı kapak tasarımıyla gelen Acer Nitro 5 serisi, güçlü bir oyun bilgisayarı olmasının yanı sıra ince yapısı ve şık tasarımıyla da beğenimi kazandı. Nitro 5 serisi tasarımdaki özenin bir sonucu olarak, Red Dot Design tarafından da ödüllendirilmiş ve hakkı teslim edilmiş.

MediaMarkt internet mağazasında 1209293 ürün numarasıyla satışa sunulan Nitro 5 oyun bilgisayarının özelliklerine gelin yakından bakalım.

1920×1080 çözünürlük yani Full HD görüntü sunan 15,6 inç IPS ekrana sahip. 16:9 görüntü formatına sahip olan ürünün ekranı oldukça parlak ve gerçekçi görüntüler veriyor. Bu da oyunlarda gerçekçi bir deneyim yaşamanızı sağlıyor.

Yorumlar