En popüler bilgisayar aksesuarları




Bilgisayarımızı kullanırken onu tamamlayacak ve deneyimimizi iyileştirecek aksesuarlara ihtiyaç duyarız. Bu aksesuarlar çok farklı yelpazede olabilir ve çok farklı fonksiyonlara sahip olabilir. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı aksesuar seçeneğine yer veriyorum. Vakit kaybetmeden hemen başlayalım…

ADDISON 11" sert kapaklı Macbook Air kılıfı


Eğer bir MacBook Air kullanıcısıysanız, bilgisayarınızı muhafaza edecek sert plastikten üretilmiş bir kılıf sizin için yararlı olabilir. Incase firması tarafından üretilmiş olan bu ürün, bilgisayarınızın hem alt hem de üst kısmını tamamen muhafaza eden bir yapıya sahip.

KINGSTON Cloud MIX oyuncu kulaklığı


Bilgisayarınıza eşlik edecek şık bir aksesuar olarak KINGSTON firmasının Cloud MIX oyuncu kulaklığını önerebilirim. Onu farklı kılan en önemli özelliği ise, dışarı çıktığınızda kablosuz kulaklık olarak da kullanabiliyor olmanız. 

TUNÇMATIK Lite II kesintisiz güç kaynağı


Bilgisayarımızı ve diğer çevre birimlerini şebekeden gelen aşırı enerji dalgalanmalarına karşı koruyacak hem de ani elektrik kesintilerinde veri kaybetmemize ve cihazlarımızın bozulmasına engel olabilecek kesintisiz güç kaynağı iyi bir aksesuar seçeneğidir. 

SEAGATE Expansion 8TB harici disk


Bilgisayarınızın yanı başında duracak ve sürekli verilerinizi yedeklemeniz için size yardımcı olacak bir ürün seçeneği olarak SEAGATE firmasının 8TB veri depolama kapasiteli Expansion modelini önerebilirim. 

Yorumlar