Müziğe başlangıç için pratik bir enstrüman




Çocukların müziğe başlamasının en ideal yollarından biri onları enstrüman sahibi yapmaktır. Bu kimi zaman bir bağlama, kimi zaman bir klasik gitar, kimi zaman da klavyeli bir enstrüman olabilir. Özetle; müziğe küçük yaşta başlamak için enstrüman sahibi olmak çok önemlidir.

‘Org’ kategorisine farklı ürünler geliyor

MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan ürünlere baktığımda “Org” kategorisi altında çocuklar için başlangıç seviyesi klavyeli enstrümanlar görüyorum. Farklı markaların org modelleri zaman zaman vitrine çıkıyor ve bu ürünler kolay satın alınabilir bir fiyat seviyesinden tüketicilere sunuluyor.

Hep pil hem adaptörle kullanım

Bu ürünlerden biri olan JWIN markasının MK-2454 model orgunun genel özelliklerine baktığımızda 10 farklı enstrüman tonu ve 10 farklı ritmi desteklediğini görüyoruz. Ürünün klavyesini kullanarak çocuklar, piyano, bass, org, mandolin, trompet, gitar, viyolin, zil, müzik kutusu ve flüt adlı enstrümanları çalabiliyor.

6 örnek şarkı ve 8 davul sesi

Ritim seçeneklerinde ise, tango, samba, rumba, marş, çaça, rock, blues, disko, pop ve vals seçeneklerinin bulunduğunu görüyoruz. Bu ritimler arasından seçim yaparak hem öğrenmek hem de keyifli zaman geçirmek mümkün. Orgda ayrıca 6 adet örnek şarkı ve 8 adet de davul sesi kullanılabiliyor.

Yorumlar