En popüler kablosuz kulaklık modelleri



Kablosuz kulaklık sahibi olmak, kablolardan kurtulup kablosuz özgürlüğe adım atmak demek. Kablolu kulaklıklardan kablosuz kulaklıklara geçerken uygun marka ve modelin arayışına gireriz. Bütçemize ve kulak zevkimize göre bir ürün bulmanın endişesini taşırız. 

APPLE Airpods 2. Nesil

Kablosuz kulaklık kategorisinde en çok talep gören ürün, Apple firmasının Airpods adlı kablosuz kulaklığı. Burada dikkat etmemiz gereken nokta, ürünün ‘2. Nesil’ modelinin şu sıralar popüler olması. Çünkü ilk nesile olaran bu ürün daha iyi sonuçlar veriyor. 

JBL Tune 220 TWS

JBL firmasının Tune 220 model TWS yani gerçek kablosuz stereo kulaklığı, MediaMarkt internet mağazasında en çok ilgi gören ikinci ürün. Hem JBL kalitesi hem de uygun fiyatı birleştiren üründe JBL Pure Bass Sound özelliğine sahip 12,5 mm’lik sürücüler bulunuyor. 

JABRA Elite Active 65T

Kablosuz kulaklık satın almak için inceleyebileceğiniz bir başka ürün ise JABRA firmasının Elite Active 65T modeli. Jabra’nın 3. nesil gerçek kablosuz teknolojisini kullanan ürün hem müzik dinleme hem de telefon görüşmelerinde daha iyi sonuç vadediyor. 

SAMSUNG Galaxy Buds+

Size tavsiye edeceğim son kablosuz kulaklık ise SAMSUNG firmasının Galaxy Buds+ modeli. AKG ses teknolojileriyle desteklenen bu ürün, yeni iki yönlü dinamik hoparlör sistemi ve güçlendirilmiş sürücüyle daha iyi sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. 

Yorumlar