Evde saç-sakal tıraşı için dört seçenek

Salgın döneminde saç ve sakal tıraşını evde yapmak zaruri bir trend haline geldi. Bu yazıda saç-sakal tıraşını evde yapmak isteyen ve uygun ürünü tercih etmek için kararsız kalanlara dört farklı seçenek öneriyorum.



Koronavirüs salgını nedeniyle sağlığımızı korumak için büyük çaba gösteriyor ve tedbiren kuaförlere daha az gitmeye çalışıyoruz. Her ne kadar hijyen açısından önlem alınsa da gözden kaçan küçük bir ayrıntı Koronavirüs bulaşmasına neden olabilir. O nedenle saç ve sakal tıraşlarını becerebilenler kendileri yapmaya ya da bu konuda aile bireylerinden birinden yardım almaya çalışıyor. Bu noktada da evde kendi başımıza saç ve sakal tıraşımızı yapmamızı kolaylaştıran teknolojik ürünler öne çıkıyor.

Daha önce sadece saç kesebilen elektrikli tıraş makineleri kullanılırken şu anda birçok tıraş makinesinin çok fonksiyonlu olarak geldiğini görüyoruz. Saç ve sakal tıraşının yanında kulak ve burun kıllarını alma, sakal şekillendirme, ıslak tıraş yapabilme gibi birçok özelliği artık tek bir cihazda bulabilmek mümkün. Saç ve sakal tıraşını evde yapmaya niyetlendikten sonra bu konuda uygun bir cihaz arayışı baş gösteriyor.

Öncelikle benzer ürünler kullanan bir tanıdığımız varsa ona başvuruyor ve internet mağazalarında uygun ürünü aramaya başlıyoruz. Bu konuda marka ve model olarak çok sayıda seçenek var. Bu yazımda satın alma kararınıza yardımcı olabilmek amacıyla MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı marka saç-sakal tıraş makinesi öneriyorum. Hazırsanız hemen başlayalım:

Yorumlar