En popüler kablosuz klavye seçenekleri


MELİH BAYRAM DEDE

Bilgisayar kullanırken çevrede ne kadar az kablo olsa o kadar iyidir. Özellikle masaüstü bilgisayar kullananlar, kablo kirliliğinden muzdariptir. Bazı çevrebirimleri için kablolardan kurtulmak mümkün olmasa da en azından belli başlı donanımları kablosuza çevirerek bir nebze de olsa temizlik yapabiliriz.

Kablolardan kurtulmanın tam zamanı

Kablosuz alternatiflere geçilebilecek ürünlerin başında fare gelir. Faremizi kablosuza çevirdikten sonra klavyemizin de aynı yolu izlemesi bizi rahatlatacaktır. Hem fare hem de klavyemizi kablosuza çevirmek içinse piyasada çok sayıda tümleşik ürün var. Bu yazıda sizi kablolardan kurtarmaya aday kablosuz klavye ve fare seçenekleri öneriyorum. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

HP Pavilion 800 kablosuz klavye ve fare seti

Size önereceğim ilk ürün olan HP firmasının Pavilion 800 model kablosuz klavye ve fare seti, standart tam bir klavyeye sahip. Ev ve ofislerde kablosuz klavye ve fare deneyimi arayanların tercih edebileceği ürün, ince ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Bu haliyle standart bir PC klavyesinden daha çok Mac klavyesini andırıyor. Ürünle gelen farenin kullanışlı olması da buna eklenince HP Pavilion 800, iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Yorumlar