İnternet bağlantısı olmadan oynanabilen oyunlar


MELİH BAYRAM DEDE

Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlardan çocuklarına oyun oynama izni veren ebeveynler, bu cihazların internete bağlı olması yerine çevrimdışı çalışmasını yeğliyor.

Çünkü internete bağlı bir akıllı telefon veya tablet bilgisayarı çocuklara verdiğinizde, internetten gelebilecek virüs, truva atı, çevrimiçi dolandırıcılık gibi risklerin yanında, aileden habersiz uygulama satın alma gibi problemler ortaya çıkabiliyor.

Bu noktadan hareketle ailelerin içi rahat olsun diye, Google’ın mobil uygulama mağazası Play Store ve Apple mobil uygulama mağazası App Store’dan internet bağlantısı gerektirmeyen oyunlar öneriyorum. Hazırsanız hemen başlayalım:

Horizon Chase - Thrilling Arcade Racing Game

80’lerin ve 90’ların yılların oyunlarını hatırlatan Horizon Chase, retro oyunları sevenler için iyi bir seçeenek. Klasik yarış arabalarıyla sürat yapmanın keyfini yaşatan bu oyun, farklı mekânlar ve farklı yol şartlarında kendinizi sınamanıza imkân veriyor. 

Gece ya da gündüz, güneşli ya da yağmurlu hava şartlarında parkuru turlayabileceğiniz Horizon Chase, müzikleriyle de kendinizi yarışlar sırasında iyi hissetmenizi sağlıyor. 

Yorumlar