TV için kablosuz klavye seçenekleri

 


MELİH BAYRAM DEDE

Bu serideki ürünler, hem tam bir klavyeye sahip olması hem de dokunmatik yüzeyle kontrol edilebilmesi nedeniyle eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. Akıllı televizyonunuzda eğlence servisleri arasında gezinmek ya da internette sörf deneyimi için kablosuz klavyeler size yardımcı oluyor. Bu kategorideki ürünleri kullanmaya başlamak için kutudan çıkan USB alıcıyı TV’ye takıp klavyenizi aktif hale getirmeniz gerekiyor. 

Tak-Çalıştır özelliğini destekleyen bu ürünleri hiçbir ayar yapmadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Bazı modellerde fonksiyon tuşları ve dokunmatik yüzey ayarlarını kişiselleştirme imkânı da var. İşte size televizyon keyfinizi üst seviyeye çıkaracak kablosuz klavye seçenekleri:

LOGITECH K400 Plus Kablosuz Touch Klavye

Logitech firmasının K400 Plus model dokunmatik kablosuz klavyesi, akıllı televizyon deneyiminizi iyileştiren yararlı bir aksesuar. Logitech K400 Plus dokunmatik kablosuz klavyenin 10 metre menzili bulunuyor. Bu sayede geniş bir salonda oturuyor olsanız dahi, televizyonunuz ile klavyeniz arasındaki iletişim sorunsuz devam ediyor. Ayrıca 3.5 inç büyüklüğündeki dokunmatik yüzey de menüde gezinmeyi kolaylaştırıyor. Ürünün dokunmatik yüzeyle birlikte geliyor olması nedeniyle ayrıca bir ‘fare’ satın almanıza gerek kalmıyor.

Yorumlar