Çaysız olmaz diyenlere 5 farklı çay makinesi önerisi

MELİH BAYRAM DEDE

Günün her anında vazgeçilmez içeceklerden biri olan çayı, ev, yazlık ya da ofislerde bolca tüketiyoruz. Çay demlemenin ve her an içime hazır halde tutmanın teknolojik yollarından biri çay makinesi kullanmak. Çay makineleri, demlemeyi pratik hale getiren, her an çayınızı sıcak tutan mucizevi cihazlar. Doğal olarak teknolojiden güç alan bu ürünler, her geçen gün teknik yeteneklerini geliştiriyor ve hayat kurtarıcı oluyor.

Demleme çayın yeri bambaşka

Her ne kadar sallama çay ikram etmek pratik bir çözümse de, hem lezzeti, hem de ikram ettiğiniz kişiye verdiğiniz değeri göstermesi açısından demleme çayın yerini tutmaz. O nedenle iyi bir çay makinesi imdadınıza yetişebilir ve sevdiklerinizle sohbeti koyulaştırmanın ilk adımı olabilir. Bu yazıda size MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim beş farklı marka çay makinesi öneriyorum. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

ARZUM AR3003 Klasik Cam Demlikli Çay Makinesi

ARZUM firmasının AR3003 model klasik cam demlikli çay makinesi, tercih edilebilecek ilk seçeneklerden biri. Paslanmaz çelik 1,8 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 0,7 litre kapasiteli cam demliği bulunan ürün, tamamen paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş. Ürünün çay filtresi de paslanmaz çelik. Tüm bu özellikler lezzet, kolay kullanım ve pratik temizlik imkânı sağlıyor.

Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi

1650 Watt kaynatma, 135 Watt sıcak tutma olmak üzere çift ısıtma sistemi bulunan ürün, aynı zamanda yüzde 90 enerji tasarrufu teknolojisine sahip. Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi bulunan ARZUM AR3003 çay makinesi, çift kullanımlı kapak tasarımı sayesinde ihtiyaç duyulduğunda su ısıtıcı olarak da kullanılabiliyor. Kablosuz kullanım ve 360° dönebilme özelliği de ürünün diğer artılarından.

Yorumlar