En popüler bilgisayar aksesuarları

 

MELİH BAYRAM DEDE

Bilgisayarımızı kullanırken onu tamamlayacak ve deneyimimizi iyileştirecek aksesuarlara ihtiyaç duyarız. Bu aksesuarlar çok farklı yelpazede ve çok farklı fonksiyonlara sahip olabilir. Örneğin, verilerimizi yedekleyebileceğimiz bir sabit disk, RGB arka aydınlatmalı klavye ve fare seti, yarış direksiyonu ile oyuncu kulaklığına kimse ‘hayır’ diyemez. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı aksesuar seçeneğine yer veriyorum. Vakit kaybetmeden hemen başlayalım…

Logitech G G29 yarış direksiyonu

Bilgisayar kullanıcılarının tercih edeceği popüler aksesuarlardan biri de Logitech G firmasının G29 model yarış direksiyonu seti. Bilgisayar oyunları oynarken, gerçeğe yakın araç sürüş deneyimi yaşatan bu set, aynı zamanda PlayStation oyun konsollarında da kullanılabiliyor. Set içerisinde geniş fonksiyonlu direksiyon, gaz, debriyaj ve fren pedalı bulunuyor. Dilerseniz bu yarış setine ek olarak Driving Force Shifter adlı vites kolunu da satın alabilirsiniz. Yarış deneyiminizi daha ileri noktalara taşımak isterseniz, Playseat adlı yarış kokpitini de incelemenizi öneririm.

SteelSeries Arctis 1 oyuncu kulaklığı

Tavsiye edeceğim son ürün, SteelSeries firmasının Arctis 1 Wireless Xbox Edition Gaming model oyuncu kulaklığı. Bu ürün, bilgisayarınız için en önemli aksesuar adayı olmasının yanı sıra, birden fazla platforma uyumluluğuyla da dikkat çekiyor. Arctis 1, bilgisayarınızın yanı sıra PlayStation, Xbox, Nintendo Switch oyun konsolları ile Android akıllı telefon desteğine sahip. Kablolu ve kablosuz bağlantı seçenekleri bulunan bu üst düzey oyuncu kulaklığını tüm cihazlarınızla bağlamak için gereken aksesuarlar kutu içerisinde geliyor.

Yorumlar