En popüler ‘soundbar’ seçenekleri

 

Televizyonunuzun ses performansını artırmanın pratik bir yolu var; ‘soundbar’ kullanmak. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört ‘soundbar’ önerisinde bulunuyor, dolayısıyla televizyonunuzun ses kalitesini artırma seçenekleri sunuyorum.

MELİH BAYRAM DEDE

Satın aldığımız televizyonlarda bulunan yerleşik ses sistemleri genellikle bize yeterli gelmez. Daha güçlü ve kaliteli bir ses sistemine ihtiyaç duyarız. Bunun yolu da televizyonumuzu, mekânın estetiğini bozmayan ve fazla yer kaplamayan ‘soundbar’la desteklemektir. ‘Soundbar’ adı verilen, Türkçe ‘ses çubuğu’ olarak ifade edebileceğimiz bu ses sistemleri, televizyonumuzla birlikle kullanıldığında, sinema kalitesine yakın ses teknolojisi evimize gelir.

Dört farklı seçenek öneriyorum

Yeni nesil ‘soundbar’lar televizyon odaklı konumlandırılsa da diğer cihazlarımız için de kaliteli bir ses sistemi olarak görev yapıyor. Bluetooth ve NFC destekli olanlar tek dokunuşla, akıllı telefon ya da tablet bilgisayarımızdaki sesleri çalma kolaylığı sunuyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört ‘soundbar’ önerisinde bulunuyor, dolayısıyla televizyonunuzun ses kalitesini artırmanın dört yolunu gösteriyorum.

JBL Bar 9.1 820W Wireless Surround Dolby Atmos Soundbar

MediaMarkt internet mağazasında son dönemde listenin başında JBL Bar 9.1 ‘soundbar’ ürünü yer alıyor. 3D gerçek surround ses ile kendinizi sahnede müzik dinlerken ya da bir sinema salonunda film izlerken hissettiren bu ses sistemi gerçekten üstün özelliklere sahip.

300W güçlü derin bass deneyimi

JBL Bar 9.1 ‘soundbar’, iki adet ayrılabilir surround hoparlör ve Dolby Atmos ve DTS: X 3D ses teknolojisiyle donatılmış. Toplam 820 Watt sistem gücü ile güçlü ve kristal netliğindeki sesiyle çok iyi performans veren JBL Bar 9.1 ‘soundbar’ sisteminde 300W 10 inç güçlü bir subwoofer mevcut. Bu da derin bas deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Uydu hoparlörleri ayrı kullanma avantajı

Şarjlı olan bu sisteme kablosuz olarak akıllı telefon ya da tablet gibi cihazlarınızdan müzik aktarabiliyor ve anında dinleyebiliyorsunuz. JBL Bar 9.1 ‘soundbar’, Chromecast, AirPlay 2 ve Bluetooth teknolojilerini destekliyor. İhtiyaç duyduğunuzda yan uydu hoparlörleri ayrı olarak istediğiniz yere konumlandırabiliyor olmanız da büyük keyif.

Yorumlar