Logitech MK470 Slim Combo | Minimalist kablosuz klavye ve fare seti


Logitech firmasının MK470 model kablosuz klavye ve fare setini inceledim. Logitech MK470 Slim Wireless Combo adıyla piyasa yer alan bu ürün kimlere hitap ediyor sorusuna cevap vererek başlayalım. Özellikle ofis ya da ev kullanımı sırasında kablolardan kurtulmayı hedefleyenler diyebiliriz.

Bunun dışında minimalist tasarımdan yana olan, klavye ve faresini yanında taşımak isteyenler için de ideal. Çünkü hem klavye hem de fare çok ince bir tasarıma sahip ve laptop çantanızda bile taşıyabilirsiniz.

Farenin ağırlığı 100 gram, klavyenin ağırlığı ise piller dahil 558 gram. Klavyenin boyu 37, eni 14, kalınlığı ise 2 santim. Tabi en kalın bölgesinin 2 santim olduğunu, bir tarafının oldukça ince olduğunu söylemek gerek.

Türkçe Q klavye düzeni, sayısal tuş takımı ve 12 adet FN kısayoluna sahip olan bu şık klavye oldukça konforlu bir kullanım sunuyor. Bu klavye ve fare seti, dizüstü bilgisayar klavyesi pratikliğinde ve dizüstü bilgisayar kullanıcıları alışmakta hiç yabancılık çekmeyecek.

Farenin pili 18 ay, klavyenin pili ise 36 ay gidebiliyor. Farede 1 adet AA yani kalem pil, klavyede ise 2 adet AAA yani ince kalem pil bulunuyor.

Logitech MK470 Slim Combo incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yorumlar