Tatilde size eşlik edecek kablosuz hoparlör modelleri

 

Farklı ses kaynaklarından müzik oynatmayı destekleyen kablosuz hoparlörler son dönemde büyük ilgi görüyor. Bu yazıda gittiğiniz her yere kolaylıkla götürebileceğiniz kablosuz hoparlör modelleri öneriyorum.

MELİH BAYRAM DEDE

Kablosuz hoparlör, akıllı telefonunuzdaki müzikleri çevrenizdekilerle paylaşabilmenizi ve müziğin keyfini dostlarınızla birlikte daha güçlü yaşayabilmenizi sağlayan bir dijital oyuncak. Bağlantı için Bluetooth veya NFC (Yakın Alan) teknolojisinden yararlanan kablosuz hoparlörler son dönemde çok popüler. Bu yazıda kablosuz hoparlör satın almayı planlayanlara ürün seçimine yardımcı olmaya çalışıyorum. Gelin şimdi seçtiğim kablosuz hoparlörlere yakından bakalım:

JBL Clip 4: Kompakt boyutlu bir kablosuz hoparlör olan Clip 5, JBL Pro Sound teknolojisiyle şaşırtıcı derecede kaliteli ses ve güçlü bas deneyimi sunan bir ürün. 4 Watt ses çıkış gücüne sahip olan JBL Clip 4’ün ultra taşınabilir tasarımı, onun kıyafetiniz ya da çantanızla uyumlu görünmesini sağlar. Ekstra koruma sağlayan bir gövde içinde gelen bu şık ürün, sadece kemer, kayış veya toka ile dilediğiniz her şeye tutturulabilir ve gittiğiniz her yere sizinle gelir. IP67 standardında su geçirmez ve toza dayanıklı olan, bluetooth teknolojisini destekleyen bu ürünün pil ömrü ise 10 saat.

ULTIMATE EARS Wonderboom 2: Küçük boyutuna rağmen, şaşırtıcı derecede güçlü ses ve aynı şekilde güçlü bass çıkışına sahip olan Ultimate Ears WONDERBOOM 2, nereye giderseniz gidin, yanınızda kolaylıkla götürebileceğiniz çok kullanışlı bir kablosuz hoparlör. 80 dBA gücünde, 360 derece ses veren ve bu açından gelişmiş ve kusursuz bir deneyim sunan bu şık ürün, IP67 standardında su geçirmez ve toza karşı da dayanıklı. Dış gövdesinde kumaş malzeme kullanılmış olan ve stilinizi tamamlayacak bir aksesuarı andıran bu ürünün pil ömrü ise 13 saat. İki ürünü birden tek müzik kaynağına bağlama ve stereo müzik dinleme imkânı sunması ise çok iyi bir deneyim.

Yorumlar