Amazfit GTS 2 | Konuşturan akıllı saat incelemesi


MELİH BAYRAM DEDE

Amazfit GTS 2, sağlık ve fitness takibi için tercih edilebilecek ideal bir akıllı saat. Amazfit, Xiaomi Mi Band serisini de üreten Huami tarafından geliştiriliyor. Dolayısıyla, Amazfit’in arkasında ciddi bir tecrübe olduğunu söylemek gerek.

1.65 inç AMOLED ekranda 348 x 442 piksel görüntü çözünürlüğü sunuyor. Piksel yoğunluğu 341 PPI olan ekranın kenarları yuvarlatılmış olduğundan oldukça güzel görünüyor. Bu arada ekranın çizilmeye dirençli olması da ürünün önemli artılarından.

Amazfit GTS 2’de 90 farklı spor modu bulunuyor. Cihaz, yaptığınız sporları otomatik olarak tanıyor. Bunlar arasında Açık alanda koşu, koşu bandı, yürüyüş, açık alanda bisiklete binme, havuzda yüzme gibi sporlar yer alıyor.

Huawei tarafından geliştirilen biyolojik veri sensörü BioTracker 2 bulunan ürün, günün 24 saati, kalp atış hızı, kan oksijen doygunluğu, uyku kalitesi ve stres seviyesini takip ediyor. Kalp atış hızınız anormal şekilde yükseldiğinde uyarı veriyor. Tüm elde edilen veriler telefonunuzdaki Zeep uygulaması içerisinde raporlanıyor. 

Üründe telefon görüşmelerinizi gerçekleştirmeniz için dahili bir mikrofon ve hoparlör mevcut. Telefon görüşmesi için Zeep uygulamasından telefonla saatinizi ayrıca eşleştirmeniz gerekiyor. Eşleştirme tamamlandıktan sonra, gelen çağrıları saat üzerinden cevaplayabiliyor ve saat üzerinden telefon görüşmelerinizi yapabiliyorsunuz.

Amazfit GTS 2 incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:



Yorumlar