En popüler akıllı saat modelleri

 

MELİH BAYRAM DEDE

Önce akıllı telefonlar hayatımıza girdi ve vazgeçilmez iletişim aracı haline geldi. Ardından saatlerimiz akıllandı ve hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Neredeyse şu an akıllı saat olmadan bir hayat düşünemiyoruz. Akıllı telefonlarla birlikte çalışan ve mobil uygulamayla elde ettiği verileri senkronize eden akıllı saatler, bugün bize sadece zamanı göstermiyor; uygulama zenginliği ve özelleştirilebilir fonksiyonlarla adeta bize hayat yolculuğumuzda kılavuzluk yapıyor.

Sağlık ve uyku takibi onlara emanet

Günlük hayatımızda şık bir aksesuar olarak eşlik eden akıllı saatler, günlük aktivitelerimiz ya da spor faaliyetlerimizde elde ettiği verilerle bize yön gösteriyor. Günlük aktivite seviyemizi, uyku durumumuzu, sağlık verilerimizi akıllı saatimizden öğreniyor ve gerekiyorsa kendimize çekidüzen veriyoruz. Bu yazıda size MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim ve kılavuzunuz olmaya aday akıllı saat seçenekleri öneriyorum.

Apple Watch SE

Akıllı saat denilince ilk akla gelen markalardan biri kuşkusuz Apple. Şirketin şu sıralar popüler olan ürünlerinin başında Watch SE modeli geliyor. Apple Watch Series 6 ile aynı ivmeölçer, jiroskop ve hep açık altimetreyi kullanan Watch SE, yeni teknoloji hareket sensörleri ve mikrofon sayesinde, düşme algılama, Acil SOS, uluslararası acil durum aramaları ve gürültü uygulaması gibi sağlık ve güvenlik özelliklerine sahip. Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip olan ürün, telefon görüşmeleri, Siri ve Walkie-Talkie için daha iyi bir ses kalitesi sunmak üzere optimize edilen en yeni hoparlör ve mikrofona sahip.

Yorumlar