Hepsi bir arada (All in One) bilgisayar seçenekleri

 

MELİH BAYRAM DEDE

Hepsi bir arada bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlara oranla daha az yer kapladığı ve kablo karmaşasına neden olmadığı için tercih ediliyor. Bilgisayar kasasının monitörün arkasına gizlendiği bu bilgisayarlar, kullanıldığı mekanlara da estetik olarak uyum sağlıyor. İngilizce ‘All in One’ olarak ifade edilen bu ürün kategorisi, hem ofisler hem de evler için oldukça ideal. Eğer ofis ya da evinizde fazla yer kaplamayan, bulunduğu mekânla estetik olarak da uyum sağlayan bir bilgisayar arayışındaysanız, MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim hepsi bir arada bilgisayar seçeneklerine gelin yakından bakalım:

APPLE iMac M1

Yeni nesil M1 işlemcisinden güç alan 24 inç büyüklüğünde 4.5K retina ekrana sahip olan Apple iMac, hepsi bir arada (All In One) bilgisayar denildiğinde ilk akla gelen ürünlerden. 256GB SSD ve 8GB RAM ile güçlü bir donanım altyapısı sunan ürün, video konferans görüşmeleriniz için 1080P HD kamerayla geliyor. Üründe işletim sistemi olarak, macOS Big Sur yüklü. Mavi, yeşil, pembe ve gümüş olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunan Apple iMac, işlevselliğinin yanında, kullanıldığı ortama şık bir görüntü katan aksesuar gibi adeta. 

Acer Aspire C 24

Bir başka seçenek ise Acer firmasının Aspire C 24 serisinden… Full HD (1920X1080P) çözünürlük sunan 24 inç ekranla gelen ürün, Intel firmasının Core i5 adlı işlemcisinden güç alıyor. 256GB SSD ve 8GB RAM ile gelen Acer Aspire 24, 1920x1080P görüntü aktaran yerleşik kameraya sahip. Bu kamera, görüşmelerinizi yüksek kalitede gerçekleştirebilmeniz için ideal. Üründe 1GB bellekli Intel UHD grafik kartı var. Bu şık bilgisayar, yazılım olarak ise Windows 10 Home işletim sistemi yüklü geliyor. Aspire 24, bilgisayar kasası ve kablo karmaşası olmadan kullanılabilecek ideal ürünlerden biri.

Yorumlar