Sporda size eşlik edecek kulaklık önerileri


En hareketli sporları yaparken bile size eşlik edecek, aktiviteleriniz sırasında hem müzik dinleyebileceğiniz hem de akıllı telefonunuza gelen çağrıları cevaplayabileceğiniz kulaklık modellerine gelin yakından bakalım

MELİH BAYRAM DEDE

Düzenli spor yaparak formda kalmak isteyenler için en temel ihtiyaçlardan biri iyi bir kablosuz kulaklıktır. Genellikle kolayca düşmeyecek tasarıma sahip olan boyun askısı ya da kulak kancası bulunan ürünleri tercih eder spor yapanlar. Bluetooth teknolojisi kullanan sporcu kulaklıkları eşleştirdiğimiz akıllı telefonlarla iyi bir ikili oluşturur.

Müzik dinleme ve telefon görüşmesi için

Bu ürünler, spor yaparken müzik dinlemenin yanında gelen çağrıları cevaplama ve telefon görüşmelerimizi gerçekleştirmek için de çok kullanışlıdır. Sporcu kulaklığı kategorisindeki bu ürünler, genellikle kötü hava koşullarına karşı, suya ve toza dayanıklı olarak üretilir. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim kablosuz kulak içi kulaklık modelleri öneriyorum.

JBL Endurance Run

JBL firmasının Endurance Run model kablosuz kulaklığı, spor yaparken düşmemesi için iki yönlü olarak tasarlanmış. Kulaklığı hem kulak kıskacı sabitlerken, aynı zamanda kordonu kulağınızın arkasından dolaşarak ikinci güvenlik önlemini sağlamış oluyor. Boyun asklı olarak tasarlanan ve kablo üzerinde kumandası bulunan JBL Endurance Run, antrenmanlarda kullanıcısını rahatsız etmemesi için çok hafif malzemeden üretilmiş. Her türlü hava koşullarına dayanıklı olarak üretilmiş ve IPX5 sertifikasına sahip olan ürün, tek şarjla 6 saat müzik dinleme imkânı veriyor.

JAYBIRD Run XT

Bir başka seçenek ise JAYBIRD firmasının Run XT model sporcu kulaklığı. Şarj kutusu içinde gelen ürün, kulak kıskacı sayesinde tüm aktivitelerde sorunsuz görevini yapmaya devam ediyor. Tek şarjla 4 saat kullanım ömrü sunan bu şık kulaklık, taşıma kutusundaki bataryadan da iki kez şarj edilerek, 12 saat size aralıksız hizmet edebiliyor. Yine de hazırlıksız yakalanırsanız, beş dakikalık şarjla 1 saatlik kullanım teknolojisi bu üründe mevcut. IPX7 standardında su ve ter geçirmez olarak tasarlanan ürün, zorlu hava koşullarında bile çalışmaya devam ediyor. Üründe ayrıca daha iyi müzik zevki için ekolayzer özelliği de bulunmakta.

Yorumlar