Aidatsız alarm sistemi | Yale Sync Akıllı Ev Alarmı incelemesi


 MELİH BAYRAM DEDE

Yale Sync Akıllı Ev Alarmı, bilindik alarm sistemlerinin aksine aidat ödemeyi gerektirmeyen ve bir kez satın alıp kurduğunuzda tamamen size ait olan bir sistem.  Vidalama gerektirmeden sistemi kurabilir ve başka bir yere taşındığınızda kolaylıkla tekrar aktif edebilirsiniz.

Sync Smart Home Alarm Family Kit adlı ürünün kutu içeriğine baktığımızda, 1 adet Smart Hub, Smart Hub adaptörü, ethernet kablosu, 2 adet PIR Hareket Dedektörü, 1 adet Kapı/Pencere Kontağı, 1 adet Duvar Tipi Kumanda, 1 adet Dış Siren ve 2 adet de evinizde alarm sistemi kurulu olduğunu gösteren sticker çıktığını görüyoruz.

Yale Sync Akıllı Ev Alarmı, evinizde geniş bant internet ağı bulunmasını gerektiriyor. Alarm sisteminin Smart Hub adı verilen kutusu, modeminize ethernet kablo ile bağlanıyor. Sensör, tuş takımı gibi diğer tüm aksesuarlar kablosuz olarak Smart Hub ile iletişim kuruyor. Smart Hub ile sensörlerin arasında 200 metreye kadar mesafe bulunabilir. 

Alarm sisteminizi yönetmek için ayrıca Google Asistan ve Alexa Asistan servislerini de kullanabilirsiniz. Akıllı asistanlarla Yale Home uygulamasını eşleştirdiğinizde, alarmınızın durumunu sesle kontrol edebilir ve alarmınızı aktif ya da pasif hale getirebilirsiniz.

Evinizde olağandışı bir durum olduğunda alarmla birlikte aydınlatmanın devreye girmesi içinse Yale Sync Akıllı Ev Alarmı, Philips Hue çözümlerini de destekliyor. Yale Sync Akıllı Ev Alarmı’nın 6 parçadan oluşan bu setinin fiyatı yaklaşık 3 bin TL.

Yale Sync Akıllı Ev Alarmı incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Yorumlar