Ayağınızı yerden kesecek elektrikli ‘scooter’ önerileri

 


MELİH BAYRAM DEDE

Şehir içi ulaşımda son dönemde popüler olan ‘scooter’lar oldukça kullanışlı. Maliyetin düşük olması ve buna karşın sağladığı azami fayda nedeniyle bu teknolojik oyuncaklar çokça tercih ediliyor. Özellikle fazla eğimli olmayan güzergâhlarda evden işe ya da okula gidip gelmek için bu ürünler çok ideal. Gerektiğinde katlanabilir olmaları ve toplu taşıma araçlarına da alınabilmeleri nedeniyle uzun mesafeli yolculuklar için de ‘scooter’lar tercih edilebiliyor. Bu hafta MediaTrend internet mağazasından ayağınızı yerden kesecek elektrikli scooter önerilerinde bulunuyorum. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

XIAOMI Mi Pro 2

Size önereceğim ilk ‘scooter’, XIAOMI firmasının Mi Pro 2 modeli. Serisinin en güçlü ürünü olan bu ‘scooter’, 45 Km. gibi uzun bir menzile sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Üç farklı hız seçimi yapabileceğiniz bu modern ulaşım aracıyla satte 25 kilometreye kadar hız yapabilir ve dilediğiniz yere pratik olarak ulaşabilirsiniz. Ürün gücünü 446Wh kapasiteli motorundan alıyor. Kinetik enerji geri kazanım sistemi (KERS) bulunan ürün bu sayede enerji verimliliği sağlıyor. Havacılık sınıfı hafif alüminyum gövdeye sahip olan, 600W maksimum güce ulaşan ve mobil uygulama üzerinden de kontrol edilebilen bu ürün oldukça kullanışlı. XIAOMI Mi Pro 2, 20 derecelik eğimleri kolayca geçebilme yeteneğine sahip.

GIDDY Kickscooter MD-FS85

Ayağınızı yerden kesmek ve sizi dilediğiniz yere kolayca taşımak için GIDDY Kickscooter MD-FS85 model elektrikli ‘scooter’ iyi seçeneklerden biri. Tek şarjla 25 kilometre mesafe katedebileceğiniz ürün, 120 kg. taşıma kapasitesine sahip. GIDDY Kickscooter MD-FS85, 15 derecelik eğimleri sorunsuz geçebiliyor. Gücünü 250W fırçasız motor ve Samsung 36V/7.8 AH bataryadan alan bu şık ‘scooter’ 5 saatte şarj oluyor ve sizi gün boyu dilediğiniz yere götürmek için enerjiyi verimli kullanıyor. Diğer modeller gibi katlanabilir olan bu ‘scooter’ gerektiğinde kolayca toplu taşıma araçlarında da size eşlik edebiliyor.

Yorumlar