Erkekler için çok fonksiyonlu tıraş makinesi modelleri

 


MELİH BAYRAM DEDE

Özellikle küresel salgın döneminde, kendi işimizi kendimiz görmeye alıştık. Evde tıraş yapmak da bu işlerin başta gelenlerinden. Bu süreçte, çok fonksiyonlu tıraş makineleri, bir başka deyişle erkek bakım setleri öne çıktı. Saç kesme ve düzeltme, sakal kesimi ve biçimlendirme, burun ve kulak tüylerini alma gibi çok fazla fonksiyonu bünyesinde barındıran bu ürünler oldukça popüler.

Kablosuz kullanım avantajı

Şarjlı olmaları nedeniyle kablosuz olarak kullanılabilen, gerektiğinde musluk altında yıkanabilen bu tür cihazlar, fiyatları itibariyle de gayet makul. Bu hafta MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı erkek bakım setini inceledim ve özelliklerinden söz ederek satın alma kararınıza yardımcı olmaya çalıştım. Hazırsanız, sözü fazla uzatmadan erkeklerin favorisi olan bu ürünlerin detaylarına geçelim:

BRAUN MGK3245 7in1 Erkek Bakım Seti

BRAUN firmasının erkek bakım seti, saç şekillendirme, sakal kesme ve yüz tüylerini temizleme gibi görevleri sorunsuz yerine getirecek şekilde tasarlanmış bir ürün. Yedi farklı başlığa sahip olan bu setle, 13 farklı uzunlukta kesim yapılabiliyor. Bu setle birlikte sinekkaydı tıraş için Gillette Fusion5 ProGlide tıraş makinesi de veriliyor. Sekiz saat içinde tam şarj olan bu tıraş makinesi, tek şarjla 80 dakika tıraş yapabiliyor. Ürünün temizlik gerektiği anlarda su altında yıkanabilecek şekilde tasarlanmış olması da önemli.

PHILIPS MG5716/15 Multigroom Series 5000 Erkek Bakım Seti

Yüz, saç ve vücutta kullanmak üzere geliştirilen PHILIPS firmasının bu ürünü, 9 farklı başlığa sahip. Sakalınızı düzeltmek ve şekillendirmek, saçlarınızı kesmek ve vücut kıllarınızı düzeltmek için bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Burun kılı düzeltici ise, burnunuzdaki ve kulağınızdaki istenmeyen kılları sorunsuz alabiliyor. 16 saatte şarj edilebilen bu ürün, tek şarjla 70 dakikaya kadar kullanım sunuyor. Bıçakları kendiğinden bilenme teknolojisiyle 4 yıl keskinlik vadeden bu ürün ve aparatları, musluk altında yıkanabiliyor.

Yorumlar