En iyi kablosuz klavye | Logitech MX Keys incelemesi


MELİH BAYRAM DEDE

Logitech MX Keys, kreatif işlerle uğraşan, içerik üreten ve kodlama yapanlara hitap ediyor. Özetle oyun için değil iş için, üst seviye bir klavye satın almayı düşünüyorsanız, MX Keys, işte tam bu noktada devreye giriyor.

MX Keys’in en büyük avantajı, bilgisayar, tablet ve telefonda aynı klavyeyi kullanabiliyor olmanız. Klavyenizi üç adet cihazla eşleştirebilir ve Easy-Switch düğmelerine basarak bu cihazlar arasında hemen geçiş yapabilirsiniz.

Hem PC hem de Mac bilgisayarlar için kullanılabileceği öngörülerek, klavyeye her iki platforma özel tuş simgeleri yerleştirilmiş. Örneğin Windows için Start tuşu ile Mac için Option tuşu ve Kontrol ile Alt tuşunun klavyede simgesel olarak gösterildiğini görüyoruz.

Logitech MX Keys, akıllı aydınlatma teknolojisine sahip. Üründeki yakınlık sensörleri, ellerinizi klavyeye yaklaştırdığınızda klavyenin aydınlatmasının açıyor, uzaklaştırdığınızda kapatıyor. Bu özellik önemli oranda güç tasarrufu sağlıyor. Aydınlatma seviyesini istediğiniz seviyede ayarlama imkânına da sahipsiniz.

Logitech MX Keys incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

YouTube: http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede 

Yorumlar