Telefon görüşmelerinizi saatinizden yapmaya ne dersiniz?

 


MELİH BAYRAM DEDE

Telefonumuzu cebimizden çıkarmadan, saat üzerinden görüşmelerimizi gerçekleştirebiliyor olmak, büyük bir keyif. Bu konforu bize sunan Amazfit GTS 2 akıllı saate gelin yakından bakalım.

Amazfit GTS 2 akıllı saatte, telefon görüşmelerimizi gerçekleştirmemiz için dahili bir mikrofon ve hoparlör mevcut. Telefon görüşmesi için Zeep uygulamasından telefonla saatimizi ayrıca eşleştirmemiz gerekiyor.

Eşleştirme tamamlandıktan sonra, gelen çağrıları saat üzerinden cevaplayabiliyor ve saat üzerinden telefon görüşmelerimizi yapabiliyoruz. Özellikle açık alanlarda ya da araç kullanırken, telefonumuzu kullanmadan saat üzerinden görüşmeler yapabilmek çok keyifli.

Sağlıklı bir yaşam için ideal

Amazfit GTS 2, sağlık ve fitness takibi için tercih edilebilecek ideal bir akıllı saat. Amazfit, Xiaomi Mi Band serisini de üreten Huami tarafından geliştiriliyor. Dolayısıyla, Amazfit’in arkasında ciddi bir tecrübe olduğunu söylemek gerek.

Bu akıllı saatin tasarımı da çok şık. 42.8 mm dikdörtgen yapıya sahip ve alüminyum kasayla gelen akıllı saatin gövde ağırlığı 24.7 gram.

Ekranın dönebiliyor olmasını sevdim

Amazfit GTS 2’nin sağ tarafında bir düğme bulunuyor. Bu düğme ekranı açmak için ya da menülerde dolaşmak için bize yardımcı oluyor. Dilersek, bu düğmeye farklı fonksiyonlar atamamız mümkün.

Sağ ya da sol kolunu kullananlar içinse bu akıllı saatin ekranı dönebiliyor. Böylelikle saati sol koluna takmayı tercih edenler için, düğme yine solda kalabiliyor.

Yorumlar