TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati incelemesi


MELİH BAYRAM DEDE

TCL firmasının MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati, yaşı küçük çocuklarına cep telefonu vermek istemeyen ancak sürekli onunla iletişimde kalmak ve yerini takip etmek isteyen aileler için ideal bir ürün.

TCL’in yeni akıllı çocuk saatinde, önceki modellere göre daha geliştirilmiş 1,54 inç yüksek çözünürlüklü ve dokunmatik ekran mevcut. Ekranın orta üst kısmına fotoğraf çekmek ve görüntülü görüşme yapmak için kullanılan 2 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Bu kamera sayesinde çocuğunuz size fotoğraf ya da video çekip gönderebiliyor.

Aileler, akıllı telefonlarına TCL Connect uygulamasını yükleyerek, çocuklarını buradan takip edip, gerektiğinde iletişim kurabiliyor. TCL Connect uygulamasında çocuğunuzu harita üzerinde görüp takip etmek, onunla sesli ya da görüntülü iletişim kurmak için tüm seçenekleri göreceksiniz.

TCL MT42, çocuğunuzu gerçek zamanlı olarak takip etmenizi sağlıyor. Böylece onun okulda olup olmadığından emin olabiliyorsunuz. Güvenli Bölge adı verilen bir özellikle, okulun bulunduğu bölgeyi işaretleme imkânınız var. Çocuğunuz bu bölge dışına çıktığında size hemen bildirim geliyor. TCL Connect uygulaması üzerinden çocuğunuzun konum geçmişini inceleme özelliği de var.

TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

YouTube: http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede 

Yorumlar