Taşınabilir şarj cihazı önerilerim

 


Sosyal medyayı sıklıkla kullanıyor ve sevdiklerinizle iletişimden kopmak istemiyorsanız, güçlü bir taşınabilir şarj cihazı olmazsa olmazlardandır. Böylece dışarıdayken priz aramak zorunda kalmaz ve cihazlarınızı kendi imkânlarınızla kolayca şarj edebilirsiniz

MELİH BAYRAM DEDE

Akıllı telefon, akıllı saat, kablosuz kulaklık, tablet bilgisayar, dizüstü bilgisayar ve fotoğraf makinesi gibi birçok elektrikli cihazımızın şarjımızın bitmesi doğal olarak keyfimizi kaçırır. Çünkü o an dışarıdaysak ve cihazlarımızı şarj etmek için bir priz bulmak imkânsızsa bu durum adeta kâbusa dönüşür.

Örneğin, akıllı telefonumuzun şarjının bitmesi sevdiklerimizle iletişimimizin kesilmesi anlamına gelir. Eğer şehirden uzaksak, hayatta olduğumuzdan bile endişe duyulabilir. Bu nedenle her zaman tedbirli olmakta yarar var. Bu açıdan taşınabilir şarj cihazları, sevdiklerimizle iletişimimizi sürdürmemizi sağlayan hayat kurtarıcı bir aksesuardır.

Günümüzde bir iletişim mecrası olarak sosyal medyadan vazgeçemediğimiz de düşünüldüğünde, şarjımızın bitmesinin bizim için adeta bir kâbus olduğu açık. Bu noktadan hareketle, MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim sizi hayata bağlayacak taşınabilir şarj cihazları öneriyorum. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

BASEUS QPow 10.000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı

Bilindik taşınabir şarj cihazlarından daha küçük boyutta, buna karşılık biraz daha kalın hatlara sahip olan BASEUS firmasının QPow model 10.000 mAh kapasiteli taşınabilir şarj cihazı, her an yanınızdan ayırmayacağınız hayat kurtarıcı bir aksesuar. Tüm akıllı cihazlarınıza güç verebilecek yetenekte olan bu ürün, farklı tasarımıyla sıra dışı. 15Watt çıkış gücüne sahip olan üründe LCD ekran olması artı özelliklerden. BASEUS QPow taşınabilir şarj cihazı, yanınızda kolayca taşıyabilmeniz için bir de kordona sahip. Ürünün Apple ürünleri için Lightning, diğer ürünler için USB Type-C çıkışlı modelleri ve farklı renk seçenekleri mevcut.

Yorumlar